Contact

Openingsuren hoodkantoor*

Maandag 09 - 12u30 en 13u30 -17u
Dinsdag 09 - 12u30 en 13u30 -17u
Woensdag 09 - 12u30 en 13u30 -17u
Vrijdag 09 - 12u30 en 13u30 -17u
Weekend Gesloten
Feesdagen Gesloten

* Deze openingsuren zijn enkel en alleen voor het hoofdkantoor. Activiteiten of evenementen kunnen uiteraard wel in het weekend en op feestdagen doorgaan. 

 

Routebeschrijving The Outsider Aalst: 

Kom je met de auto vanaf de E40 vanuit Gent of vanuit Brussel: Neem afrit 19 (Aalst) op E40, Neem de Geraardsbergsesteenweg/N45, neem op het rondpunt de 2e afslag en ga naar de Parklaan/N9 , sla rechtsaf naar Désiré de wolfstraat, sla rechtsaf naar de Erembodegemstraat

Kom je met de auto vanuit Dendermonde: Neem de Denderbellestraat, Kapellenstraat, Hoogstraat, Nieuwstraat en Grote Baan naar de Wijngaardveld in Aalst, Ga verder op de Wijngaardveld. Neem de Pierre Corneliskaai naar de De Gheeststraat/N9, Sla linksaf naar de De Vilanderstraat, Ga bij de rotonde rechtdoor naar de Erembodegemstraat

Kom je met de trein: Neem de trein naar station Aalst, neem aan het station van Aalst bus 2 (Herdersem - Aalst Station - Erembodegem) , er bevindt zich een bushalte voor het sportcomplex. Het treinstation van Erembodegem ligt op minder dan 1 km.

Kom je met de fiets: Links naast de sporthal staan de fietsenstallingen, vandaar zie je het avonturendomein reeds liggen. 

Bussen kunnen parkeren achteraan op de parking op de gele busstroken.

Om de beschikbare parkeerplaatsen maximaal te benutten voor klanten van Sportcomplex Schotte, werd de parking uitgerust met een slagboom.

De parking is steeds gratis voor klanten van het sportcomplex, Gym Plus, The Outsider Aalst en De Looyerij, met een maximumduur van 5 uren.

Afspraken over het gebruik van de parking:

  • Het eerste halfuur is steeds gratis; het ticket dat aan de inrit werd afgeleverd, kan binnen het halfuur gebruikt worden aan de uitrit.
  • Bij gebruik tussen 30 minuten en 5 uur, kan je als klant je ticket gratis valideren in de hal van het sportcomplex, in De Looyerij of in Gym Plus.
  • Bij gebruik als niet-klant of langer dan 5 uur, is de parking betalend; de betaalautomaat bevindt zich aan de ingang van het sportcomplex. Bij activiteiten bij The Outsider Aalst die langer dan 5 uur duren, vraag je aan de monitor ter plaatse om de slagboom te openen.

Voor verdere informatie kan je steeds terecht op 053/72 38 75 of via info@aalstsport.be