Vrienden & Familie

Wat en hoe?

Vanaf april 2017 zijn we operationeel aan het sportcomplex in Aalst. Sommige activiteiten zijn nu reeds beschikbaar, andere zijn nog volop in opbouw. Wie iets wil eten of drinken voor, tijdens of na de activiteit, kan terecht in de taverne van de sporthal (De Looyerij). Wie na de de activiteiten wil douchen kan in de sporthal terecht (individuele douche 2 euro, kleedkamer 8 euro per uur, kleedkamer voor jongeren onder de 18 jaar en mindervaliden 4 euro per uur). Reserveren hiervoor kan via de sportdienst van de Stad Aalst op het nummer 053/72 38 75.

In Aalst organiseren we tal van activiteiten voor particulieren, bedrijven en voor scholen. Onderstaand vind je ons volledige aanbod met de relevante informatie waarvan jij kan komen genieten met je hele familie of vriendenkring. In Aalst werken we met arrangementen van een halve dag of een volledige dag. Dit wil zeggen dat jij bij ons een halve dag kan boeken met daarbij twee activiteiten naar keuze en een lunch. Ook kan je een volledige dag boeken met twee activiteiten naar keuze in de voormiddag, een middagpauze met lunch en twee activiteiten naar keuze in de namiddag. 

Voor het boeken van een arrangement kan je ons Online contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen via 055 20 70 30.  

 

Activiteiten 

Laser Battle

Duur

2u30

Kostprijs

30 euro per persoon

Aantal deelnemers

min 10 - max 45 personen

Extra

Vanaf 7 jaar

Gewapend met coole infrarood wapens trachten we bij elke missie de vijand te verslaan. Dit nieuwe en superspannende gevechtsspel zit vol fun en adrenaline. Willen of niet: je wordt meegezogen... Teamwork, overleg en communicatie blijken al snel levensnoodzakelijk. 

Klimmen op de schouw (Vanaf april 2018)

Duur

2 uur

Kostprijs 

15 euro per persoon

Aantal deelnemers

 

Begleidende monitor 

180 euro

Bij "Schotte"  torent de schouw boven alles uit. Daar wachten 8 uitdagende klimroutes van 15 meter hoog op jou. De ideale uitdaging voor beginners. De monitoren leggen jou alles uit over de beveiliging en houden een oogje in het zeil. Klaar - check - start... 

Vlotten op de Dender

Duur

2u30

Kostprijs

15 euro per persoon 

Aantal deelnemers

max. 25

Begeleidende monitor

180 euro

Met de hulp van een basispakket materiaal dien je op creatieve wijze een vlot te sjorren. Uiteraard wordt dit dan ook wel degelijk getest... op het Denderwater. Deze activiteit kan je ook 's avonds doen met fakkels (meerprijs, 5 euro per fakkel). Een extra'tje dat voor extra sfeer en mystiek zorgt! 

Stadsspel: Oilsterse ajoinen en voile jeannetten

Aantal deelnemers min. 12 personen
Kostprijs incl. BTW 30 euro per persoon

Aalst ontdekken en proeven. Carnaval ervaren en feesten.. In groepjes doorkruisen we de stad aan de hand van diverse instructies en road books. Mysteries, leuke opdrachtjes en vragen zoeken een juiste winnaar! 

Praktische informatie

Voor de wateractiviteiten moet iedere deelnemer kunnen zwemmen. Er zijn geen redders aanwezig.

Bij de wateractiviteiten krijg je een reddingsvest van The Outsider Aalst. Het dragen van deze vest is ten alle tijde verplicht wanneer men zich op het water bevindt.

  • Sportieve kledij die nat en vuil mag worden
  • Bij de wateractiviteiten moeten ook waterschoenen (of schoenen die nat mogen worden) gedragen worden om voetkwetsuren te vermijden
  • Reservekledij. 

Indien u na de activiteiten nog een hapje wil eten dan kan u terecht in de taverne van het sportcomplex Schotte.

Je kan het sportcomplex binnen komen via de hoofdingang. Zo loop je recht de sporthal binnen. Je kan echter ook met de wagen de parking oprijden. Je kan vandaar langs voor of langs achter doorlopen tot bij het avonturendomein. Kom je met de fiets dan kan je links van de sporthal de fietsenstallingen vinden. Van hier zie je het avonturendomein reeds liggen.

Op het avonturendomein zelf zal je steeds ontvangen worden door onze monitoren. Zij zullen klaarstaan op het moment dat jullie toekomen en zal jullie tonen waar er kan omgekleed worden, waar de rugzakken/reservekledij achtergelaten kan worden. De monitoren zullen jullie vervolgens mee begeleiden naar de startplaats van de activiteiten.

Halve dag in Aalst

Aalst

Tijdsindeling
09:00 - 09:30
Verwelkoming en omkleding
09:30 - 11:00
Activiteit naar keuze
11:00 - 12:30
Activiteit naar keuze
12:30 - 13:30
Middagpauze
Contactgegevens
Boeking

Volledige dag in Aalst

Aalst

Tijdsindeling
09:30 - 11:00
Activiteit naar keuze
11:00 - 12:30
Activiteit naar keuze
12:30 - 13:00
Middagpauze
13:00 - 14:30
Activiteit naar keuze
14:30 - 16:00
Activiteit naar keuze
Contactgegevens
Boeking