Bedrijven

Wat en hoe ?

Wil je er even uit met je team? Vergaderen kan in de gloednieuwe seminarieruimte van de sporthal. Het avontuur en de ontspanning daar zorgen wij voor met onze avontuurlijke en groepsbindende activiteiten. Wil je het heel avontuurlijk maken dan is onze laser battle of ons hoogteparcours ideaal. Wil je het liever iets rustiger houden dan zijn onze aperitiefshooting of de kajak- & kanotocht op de Dender de ideale activiteiten.

Bekijk ook zeker ons volledige aanbod voor bedrijven in onze uitgebreide eventbrochure. Hierin vindt u alle activiteiten die wij voor uw bedrijf kunnen realiseren.

Benieuwd naar onze werking in verband met reservaties en boekingen, bekijk dan hier ons dienstvoortbrengingsysteem.

Twee grote geweldig leuke en populaire activiteiten in Aalst zijn:

          1.  Laserkleiduifschieten

Laserkleiduifschieten lijkt op het traditionele kleiduifschieten. Met speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infrarood licht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 30 meter ver door de lucht kan vliegen! Wil jij ook een ontspannende en unieke middag beleven? Perfect te combineren met een aperitiefje. Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen wij verschillende spelletjes spelen zodat er een leuke competitie ontstaat. 

Kostprijs incl. BTW 1 452 euro
Duur 2 uur

 

          2. Oilsterse ajoinen en voile jeannetten

Aalst ontdekken en proeven. Carnaval ervaren en feesten.. In groepjes doorkruisen we de stad aan de hand van diverse instructies en road books. Mysteries, leuke opdrachtjes en vragen zoeken een juiste winnaar! 

Kostprijs incl. BTW 36,3 euro per persoon
Aantal personen min. 12 personen

 

Maar ook onze andere activiteiten zijn echte aanraders. Bijvoorbeeld deze drie: