Info

Wie zijn we

The Outsider organiseert sportieve outdoor activiteiten en is actief op verschillende locaties in België. Zo is er reeds The Outsider Ardennes, The Outsider Coast, The Outsider Club en The Outsider Vlaamse Ardennen. The Outsider Aalst is de meest nieuwe locatie waar wij activiteiten organiseren. 

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor teambuilding. Meer info vind je hier: www.outsider.be . Ook voor personen met een beperking organiseren we activiteiten. Twee jaar geleden bouwden we een touwenpiste te Oudenaarde die toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en andere personen met een beperking. Sinds 2017 is ook onze waterskikabelbaan toegankelijk voor personen met een beperking. Daarnaast hebben we ook onze eigen monitorenploeg die garant staat voor veiligheid en kwaliteit.

Locatie

Het avonturenpark van The Outsider Aalst is schitterend gelegen tussen het stadspark en de Dender op het splinternieuwe sportcomplex Schotte. Het herkenningspunt bij uitstek is de grote schouw, waarop (vanaf april 2018) geklommen kan worden. Je kan het sportcomplex binnen komen via de hoofdingang. Zo loop je recht de sporthal binnen. Of je kan ook met de wagen binnenrijden op de parking (rechts van de sporthal). Dan kan je langs voor of langs achter doorlopen tot bij het avonturendomein. Kom je met de fiets dan kan je links van de sporthal inrijden. Daar zal je onze fietsenstallingen vinden. Van hieruit zie je reeds het avonturendomein reeds liggen.

Het avonturendomein grenst aan de Dender; een hele mooie rivier die slingert door het groen. Deze kan je verkennen met kano's, kajaks, vlotten of SUP's ( Stand up Paddle boards). Op het herkenningspunt 'de grote schouw' wordt er geklommen. Daarnaast ligt een grasweide vol speelse heuvels en het domein eindigt met het bos. Dit bos is dan weer het ideale terrein voor een spannende laser battle en voor diverse teambuildingsspelen.

Op het terrein van The Outsider Aalst heb je tevens de mogelijkheid om na aankomst ter plaatse nog om te kleden. Je kan dit ook in de kleedkamers van de sporthal doen indien je dit verkiest. Na de activiteit heb je de mogelijkheid om te douchen in de sporthal. Heb je na de activiteiten zin om nog iets te eten dan kan dit in 'taverne De Looyerij' van de sporthal.